Tranebærbrownies

TranebærbrowniesOppskrift tranebær brownies i langpanne ca. 30 x 20 cm

200 g kokesjokolade, gjerne mørk
230 g smør
130 g hvetemel
400 g sukker
2 ts vaniljesukker
4 egg
80 g tørkede tranebær

Tranebærbrownies:
Smelt smør og sjokolade i en kjele på svak varme til det er helt smeltet, tilsett sukkeret og bland godt. Rør inn et og et egg om gangen i sjokolade/smørblandingen. Rør ca. ½ minutt etter hvert egg. Sikt inn hvetemel og vaniljesukker og rør dette godt sammen. Vend til slutt inn tranebærene. Tøm røren i en liten bakepapirkledd langpanne på ca. 30 x 20 cm, og stek på 160 grader i ca. 30 minutter. Browniene skal være litt seige i midten og sprø på toppen.

Amerikanerne bruker tranebær til det meste i julen. Også som ingrediens i brownies. Vi har testet ut tranebærbrownies, og kan garantere at det smaker godt!

Her finner du flere oppskrifter på bakst!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.