Biscotti med aprikos

Biscotti med aprikosOppskrift (Ca. 40 kaker)

70 g mandler
80 g tørket aprikos
200 g smør, romtemperert
170 g sukker
4 egg
500 g hvetemel
2 ts bakepulver

Fremgangsmetode biscotti med aprikos: Rør smør og sukker luftig, og tilsett 1 egg av gangen i smør- og sukkerblandingen.
Grovhakk mandler og aprikos og tilsett det sammen med hvetemel og bakepulver, og bland alt sammen til en fast deig.

Form tre stenger på en bakepapirkledd plate.
Stek kakene på 200 grader midt i ovnen i ca. 10 minutter før du tar ut brettet og skjærer stengene i biter på ca. 3 cm mens de fortsatt ligger på platen.
Sett platen med de oppdelte stengene inn i ovnen igjen, og stek de i 8 minutter til, før de avkjøles på rist.

Tid og ovn biscotti med aprikos:
Stekes i 2 omganger.
Stek stenger midt i ovnen i ca. 10 minutter på 200 grader.
Ta dem ut og del pølsene i biter, ikke flytt på dem, men la dem ligge i stenger.
Stek oppdelte stenger i ca. 8 minutter på 200 grader.

Annet: Ca. 40 biscotti med aprikos – oppbevares i kakeboks

Her er flere oppskrifter på bakst!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.