Rundstykker med havregryn

Rundstykker med havregrynOppskrift (8 stykk)

2 egg
250 g cottage cheese
250 g havregryn (du kan også bruke glutenfrie)
2 ts bakepulver
1 ts salt

Rundstykker med havregryn:
Forvarm ovnen til 200 grader. Legg alle ingrediensene i en bakebolle og mos dem med en stavmikser til du får en fast og fin deig. Del den i åtte like store deler og rull dem pent ut. Legg rundstykkene på et bakepapirkledd stekebrett og stek dem på midterste rille i ca. 20 minutter.

Her finner du flere oppskrifter på bakst!

Tekst og foto rundstykker med havregryn: Kulinarisk.no / Monica Friedrich

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.