Kontakt

Sister Europa AS /Kulinarisk.no
Frognerveien 1 b (Bakgård)
0257 Oslo
Telefon: 90 09 23 99

Bak Kulinarisk.no står en gruppe mennesker med stor lidenskap for det å lage mat- og drikke fra bunnen av. Vi har som mål å lage Norges beste mat- og drikkemagasin på nett. For å sette navn på noen av de som lager redaksjonelt innhold, kan vi nevne: Jan Ivar Nykvist (flere ganger Norgesmester), Håvard Nelvik (flere ganger Norgesmester), Amund Polden Arnesen (Norges første ølsommelier), Marius Eriksen (flere ganger Norgesmester), Per Heimly (en av Norges beste fotografer) og flere andre.

Vi tilbyr følgende tjenester:

  • Utarbeidelse av oppskrifter
  • Mat- og råvarefotografering
  • Redaksjonell produksjon
  • Filmproduksjon
  • Salg av råvarer og andre relaterte produkter og tjenester
  • Annonsering

Kontakt Knut Whist på telefon 90 09 23 99 eller e-post: [email protected] for mer informasjon.

Ønsker du å få ukens oppskrifter, konkurranser, tips, råd og nyheter på e-post kan du registrere deg på vårt nyhetsbrev!

Send oss en melding

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe

Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.