Kokoskjeks

Oppskrift

Gode til is eller espresso

80 g kokosmel
80 g melis
30 g mel
3 eggehviter
2 ss smør, smeltet
1 ss iskaldt vann

Kokoskjeks:
Kjør kokosmel i en blender, og tilsett melis og mel, rør inn de øvrige ingrediensene. Legg bakepapir på platen, og smør deigen ut til veldig tynne runde kaker med en slikkpott, ca.  7 cm i diameter. Stek ved 180 grader i 7-9 minutter. Oppbevares best i en boks. Hvis de blir myke, er det bare å varme dem et par minutter i ovnen, så blir de knasende sprø igjen.

Her finner du flere oppskrifter på bakst!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.