Varmrøkt lakserillette

Oppskrift

300 g varmrøkt laks
1 ½ dl créme fraîche
2 ss yoghurt naturell
Saften av ½ økologisk sitron
1 liten ts dijonsennep
1 bunt gressløk, finhakket
Nykvernet pepper og ev. litt salt

Varmrøkt lakserillette
Bruk en gaffel til å dele laksen opp i mindre biter uten at den moses for nye.
Rør laksekjøttet sammen med créme fraîche, yoghurt, sitronsaft, sennep og gressløk, og smak til med nykvernet pepper og salt.
Oppbevar varmrøkt lakserillette i kjøleskapet før bruk, den kan holde seg i 3-4 dager.

Her finner du flere oppskrifter med fisk!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.