Pytt i panne med laks

Oppskrift (4 personer)

1/2 kg fersk laksefilet
200 g skogsbacon i terninger
1/2 kg potet i terninger
1/2 agurk
1 liten squash
2 røde paprika
1 bunt gressløk
1 sitron

Stek bacon i tørr stekepanne på middels varme. Tilsett poteten når baconet begynner å avgi fett i pannen. Stek i 3-5 minutter. Skjær agurk, paprika, squash og laks i cm store terninger. Legg i pannen og stek i 3 minutter. Rør rundt slik at alt blir stekt. Legg opp pynt med gressløk. Press sitronsaft over.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.