Fiskekaker oppskrift fra Thailand

1 kg torsk i biter uten skinn og bein
1 rødløk, finhakket
1 ts fersk ingefær, revet
Revet skall av 1 sitron
2 ss hakket fersk koriander
4 hvitløksfedd, hakket
1 ts sukker
1 ss soyasaus
3 vårløk i skiver
Salt
Nykvernet pepper
Olje til steking

I tillegg:
3 vårløk i tynne skiver
Ris
Sweet chilisaus

Ha alle ingrediensene i bollen på food prosessoren og la dem ligge der i 30 minutter. Da får alle ingrediensene smak av hverandre. Kjør prosessoren til alt er godt blandet. Smak til med salt og pepper. Form fiskedeigen til små kaker. Varm oljen i en stekepanne. Stek kakene gyllenbrune på hver side, ca 1 minutt på middels varme. Serveres fiskekaker varme med vårløk, ris og sweet chilisaus.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.