Makrellsalat

MakrellsalatOppskrift

1 varmrøkt makrell
500 g ferskpoteter
300-400 g stangselleri
1 bunt dill
1 bunt vårløk
200 g majones
2 ss sennep korn
Salt og nykvernet pepper

Makrellsalat:
Knus sennepskornene i en morter og bland dem inn i majonesen.
Kok potetene, skjær dem i terninger og vend dem inn i majonesen.
Skjær sellerien og vårløken i skiver og bland dem også inn i majonesen.
Grovhakk dillen og bland den inn, og smak til med salt og pepper.

Server makrellsalat med grovt brød.

Her finner du flere oppskrifter på fisk!

Deilig røre med varmrøkt makrell, poteter og stangselleri – server på mørkt rugbrød til lunsj eller som forrett.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.