Smørbrød med makrell og sennepsaus

SMØRBRØD MED MAKRELL OG SENNEPSAUSOppskrift

3 makrellfileter
1 rødløk
12 brødskiver, gjerne fransk landbrød, eller baguette
1 1/2 dl lettrømme
1 ss knuste sennepskorn
1/2 sitron, skallet av den
1 ss hakket persille
1 ss rødvinseddik
1 ts sukker
1 håndfull ruccola
Salt og nykvernet pepper

Smørbrød med makrell og sennepsaus
Skrell og skjær løken i tynne skiver, og del alle ringene i to.
Dryss sukker, rødvinseddik og salt og pepper over løken.
La det stå å trekke i 30 minutter.
Krydre makrellfiletene med salt og pepper, og stek dem i en grillpanne i ca 5-7 minutter.

Bland rømme med sitronskall, persille og sennepskorn.
Smak til med salt og pepper.
Bre rømmesausen over brødskivene, og legg deretter fisk, løk og ruccola over.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.