Terteskjell med fiskestuing

Oppskrift (10 stk.)

10 ferdigkjøpte terteskjell
3 ss smør
3 ½ ss hvetemel
1 boks aspargestopper
4 dl melk
2 dl matfløte
¼ ts salt
2 ts tomatpuré
1 krm sukker
500 g fiskepudding
300 g pillede reker
Dill til pynt

Terteskjell med fiskestuing:
Smelt smøret i en gryte. Rør melet i og la blandingen koke godt sammen uten at det tar farge.
Spe i kraften fra aspargesboksen, melk og fløte.
La sausen koke under lokk i ca. 10 minutter. Rør av og til, og tilsett ev. mer væske hvis du synes sausen blir for tykk.
Smak til med salt, sukker og tomatpuré.

Forvarm stekeovnen til 175 grader.
Skjær fiskepuddingen i små terninger.
Ta av et par aspargestopper til pynt.
Bland fiskepudding og aspargesen forsiktig inn i sausen og la alt bli gjennomvarmt.
Stek terteskjellene i ovnen i ca. 3-4 minutter.
Bland mesteparten av rekene i stuingen rett før servering, og fordel stuingen i de varme skjellene.

Pynt hvert terteskjell med fiskestuing med et par aspargestopper, reker og litt dill.

Her finner du flere oppskrifter med fisk!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.