Sild – sildeoppskrifter fra bunnen av

Vi tør å påstå at silden er en av den mest spiste fiskesorten i Norge, spesielt i høytider som julen. Den har lange tradisjoner med sylting i alle mulige varianter. Selv mennesker som ikke spiser eller liker fisk har ofte en formening om hvilken sild de liker best. Her gir vi deg et godt utvalg av sildeoppskrifter du enkelt kan lage selv. Vi har også fått god hjelp av Eivind Hellstrøm som har gitt oss sine sildeoppskrifter. God nytelse og god fornøyelse her er oppskrifter med silden!

Lag sild á la Hellstrøm til jul!

Sild - sildeoppskrifter fra bunnen avFor fjerde år på rad lanserer Eyvind Hellstrøm sin kompromissløse juleakevitt, og akevitten som inngår i blenden har dermed rukket å bli litt eldre. Det gjør den til en mer moden akevitt med enda høyere kvalitet enn foregående år. Den er en perfekt match til julens fete, salte og smaksrike mat, og selvfølgelig til sild – spesielt til hans egne sildeoppskrifter, som vi her deler med deg!

Lag sild á la Hellstrøm til jul!

Glassmestersild

Sild av ulike slag er en selvfølge på frokostbordet i julen. Det er veldig enkelt å lage selv og er også en fin ting å gi bort til matglade venner. Her får du oppskriften på glassmestersild.

Glassmestersild

Kanapeer med sild og rødbetepesto

Sild og rødbeter er en uslåelig kombinasjon – her er et forslag til hvordan du kan lage lekre kanapeer med de to ingrediensene!

Kanapeer med sild og rødbetepesto

Gløggsild

Gløggsild etter Eivind Hellstrøms sildeoppskrift.

Gløggsild

Karrisild

Karrisild etter Eivind Hellstrøms sildeoppskrift.

Karrisild

Tomatsild

Tomatsild etter Eivind Hellstrøms sildeoppskrift.

Tomatsild

Sennepsild

Sennepsild etter Eivind Hellstrøms sildeoppskrift.

Sennepsild

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.