Bruschetta

Bruschetta oppskriftOppskrift (4 personer)

1 stort brød, skåret i skiver
2 hvitløksfedd
Olivenolje til pensling

Skjær brødet i skiver, pensle det med god olivenolje og stek det i en varm grillpanne i ca. 1 minutt på hver side til det får merker.
Legg brødskivene til side og gni dem inn med de rå hvitløksfeddene.

Bruschetta kan serveres varmt eller avkjølt.

Vil du imponere med noe nytt i matveien, men har ikke all verden av tid? Da kan vi anbefale deg å invitere dem på bruschettabar.

Bruschetta
Tekst/Styling: Kjersti Edvartsen
Foto: Monica Friedrich Johannessen

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.