Panna cotta med honning og bringebær

Panna cotta med honning og bringebærOppskrift panna cotta (6 porsjoner)

2,5 plater gelatin
1 vaniljestang
6 dl kremfløte
100 g sukker
Acasiehonning
1 håndfull friske bringebær

Panna cotta:
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter. Klem ut vannet. Snitt vaniljestangen på midten, skrap ut frøene og ha alt gryten sammen med 4 dl av fløten og alt sukkeret. Kok forsiktig opp og ta gryten av platen. Fisk opp vaniljestangen, hell i resten av fløten og ha gelatinen i. Rør rundt, og hell blandingen i seks små former eller glass. Sett formene i kjøleskapet. Panna cottaen er stiv etter et par timer. Hell et veldig tynt lag med honning på toppen og pynt med et par friske bringebær.

Har du bringebær som fortsatt bare venter på å bli plukket? Her har du en fantastisk unnskyldning til å sette igang. Panna cotta med honning og bringebær.

Her finner du flere oppskrifter på dessert!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.