Hvit sjokoladefondue
Oppskrift (2 personer)
1 dl melk
1 dl fløte
100 g hvit sjokolade
1 ts kardemomme
1 ts kanel
8 marshmallows
Hvit sjokoladefondue:
Varm melk og fløte, smelt inn sjokoladen og tilsett krydder. Sett marshmallows på små gafler og brenn av dem med en brenner. Hell opp fonduen og dypp marshmallowen i fonduen ved servering.
LYS SJOKOLADEMOUSSE
Oppskrift (6 personer)
100 g lys kokesjokolade
2 eggeplommer
3 dl kremfløte 1 håndfull valnøtter
Smelt sjokoladen i en metallbolle over vannbad.
Rør i eggeplommene i, én om gangen.
Avkjøl litt.
Pisk kremfløten til en myk og luftig krem. Vend litt og litt av sjokoladeblandingen inn i kremen.
Rør forsiktig til alle klumpene forsvinner.
Fordel moussen i 6 små porsjonsformer og sett dem i kjøleskapet i et par timer til moussen har stivnet.
Pynt med hakkede valnøtter.