Verdens enkleste ostekake

Verdens enkleste ostekakeOppskrift (4-6 personer)

150 g havrekjeks
40 g smeltet smør
4 ss sukker
300 g Filadelphiaost naturell
2 dl kremfløte
4 pasjonsfrukter

Verdens enkleste ostekake
Knus kjeksen i en kjøkkenmaskin og bland med det smeltede smøret og 1 ss sukker i en bolle. Fordel blandingen i fire porsjonsformer, og sett dem i kjøleskapet i en halvtimes tid til de har satt seg.

Pisk fløten til krem og og bland den med osten, 3 ss sukker og mesteparten av kjøttet i pasjonsfruktene. Spar litt til pynt. Legg kremblandingen over kjeksbunnen og pynt ostekake med resten av pasjonsfruktkjøttet.

Her finner du flere oppskrifter på kake!

Tekst/Foto/Styling: Kulinarisk.no / Monica Friedrich Johannessen / Styling: Kjersti Edvartsen

Verdens enkleste ostekake serveres med tallerken og glass fra Magnor Glassverk. Champagnecoupe i privat eie. Rødvinsglass fra Ikea.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.