Banankrem

BanankremOppskrift (4 personer)

2 1/2 dl kremfløte
2 1/2 dl H-melk
3 godt modne bananer
2 ss lønnesirup
1/2 sitron
2 egg
Kakao

Banankrem:
Denne desserten lages enklest og raskest i en hurtigmikser eller blender. Hell fløten og h-melken i bollen til hurtigmikseren. Skrell bananene og skjær dem i skiver. Visp fløte, h-melk og bananskiver sammen til bananene er godt moset. Tilsett sitronsaft, sirup og egg og visp videre til alt er godt blandet. Dryss litt kakao på toppen og server i pene glass.

Sitter du med godt overmodne bananer, og lurer på hva du skal gjøre med dem? Da foreslår vi at du lager en deilig banankrem til dessert! Denne kremen kan du også med fordel bruke som fyll i en bløtekake.

Her finner du flere oppskrifter på dessert!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.