Jordbærkoldskål

JordbærkoldskålOppskrift jordbærkoldskål (4 personer)

400 g jordbær
150 g melis
1 ts vaniljesukker
½ l skummet kulturmelk
1 l youghurt naturell
Mynteblader til pynt

Jordbærkoldskål:
Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til en jevn og slett masse. Sett koldskål i kjøleskapet i en times tid. Fordel i pene glass eller skåler og pynt med mynteblader.

Koldskål, er en gammeldags, litt glemt dessert av uvisse grunner. Vi tok den frem fra glemselen og laget den med jordbær. Jordbærkoldskål enkelt og kjempe godt!

Her finner du flere oppskrifter på dessert!

BRINGEBÆRSYLTETØY

BringebærsyltetøyOppskrift (Gir ca. 2 liter)

4 l rensede bringebær
1,2 l sukker

Skyll bærene og legg dem i en gryte. Gi dem et raskt oppkok uten sukker, og la dem koke til de er myke. Hell i sukkeret og rør til det er oppløst. Gi så syltetøyet et godt oppkok. Fyll det direkte over på varme, skåldede glass og lukk dem når de er fylt helt opp.

Bringebærsyltetøy

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.