Jordbær med mascarponekrem

Jordbær med mascarponekremOppskrift

2 kurver jordbær
1 beger mascarpone
1 ss sukker
1/2 ss vaniljesukker
1 dl kremfløte

Jordbær med mascarponekrem:
Skyll og rens jordbærene. Del dem i mindre biter og fordel dem i porsjonsformer. Pisk fløten til krem sammen med sukker og vaniljesukker. Vend kremen inn i mascarponen. Hell mascarponekremen i en sprøtepose og fordel over jordbærene. Pynt med finrevet sjokolade.

Her finner du flere oppskrifter på dessert!

Søtt, godt og en skikkelig sommerdessert. Jordbær med mascarponekrem smaker nydelig også til bobler.

JORDBÆRSYLTETØY

Jordbærsyltetøy Oppskrift (Gir ca. 2 liter jordbærsyltetøy)

4 l rensede jordbær
1,2 l sukker

Jordbærsyltetøy :
Skyll bærene og legg dem i en gryte. Gi dem et raskt oppkok uten sukker, og la dem koke til de er myke. Hell i sukkeret og rør til det er oppløst. Gi så syltetøyet et godt oppkok. Fyll det direkte over på varme, skåldede glass og lukk dem når de er fylt helt opp.

Jordbærsyltetøy er utrolig godt og det er veldig enkelt å lage.

Her finner du flere oppskrifter på pålegg!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.