Bringebærsuffle

BringebærsuffleOppskrift bringebærsuffle (4 personer)

4 eggehviter
1 dl sukker
150 g bringebær
Sukker til formene
Smør til formene
Melis til pynt

Bringebærsuffle:
Smør 4 små suffléformer, og dryss dem med sukker. Sett ovnen på 150°. Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukkeret under konstant pisking. Vend bringebærene ned i eggehvitemassen. Fordel deigen i formene, og sett dem inn i ovnen på en av de nederste rillene. Stek i ca. 25 minutter. Sikt melis over, og server med det samme.

Her finner du flere oppskrifter på desserter!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.