Kandisert ingefær

Kandisert ingefærOppskrift kandisert ingefær

150 g fersk ingefær
3 ½ dl sukker
2 dl vann

Skrell ingefæren og skjær den i mindre biter. Kok opp 2 ½ dl av sukkeret og legg ingefæren i. La det småkoke i 2 timer. Hell av laken og legg ingefæren på bakepapir. Dryss resten av sukkeret over og la ingefæren tørke i et døgn før du bruker den.

Bruk den som pynt på kaker eller i konfekt og desserter!

Desserter

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.