Stekt laks med reker og ananas

Oppskrift (4 personer)

800 g laks i filetstykker
2 ss hvetemel
1 ts salt
½ ts pepper
4 ananasringer
400 g nypellede reker
Smør/olje til steking
1 boks lettrømme

Stekt laks med reker og ananas:
Vask og tørk fiskeskivene.
Vend skivene i hvetemel tilsatt salt og pepper.
Stekes i smør /olje på middels varm panne til de er gyldenbrune.
Ananas ringene stekes samtidig på begge sidene.
Legg fisken over på et varmt serveringsfat.
Legg en ananasskive på hver av filetene.
Rekene stekes raskt i samme panne, ikke mer enn et minutt, før de legges over ananasringene.
Kok så pannen ut med lettrømmen før den helles over det hele.
Server gjerne stekt laks med reker og ananas med ris som tilbehør.

Her finner du flere oppskrifter på fisk!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.