Del oppskrift

Varm rødkålssalat med kapers

Varm rødkålssalat med kapersOppskrift (4 personer)

200 g rødkål
200 g rødløk
Salt og nykvernet pepper
1 ss sukker
4 ss balsamicoeddik
Olivenolje
Kapers
Olje til steking

Skrell og skjær løken i tynne skiver. Skjær kålen i tynne strimler med en skarp kniv. Stek løken i olje i en stor jerngryte eller panne i et par minutter og tilsett sukker. Rør godt og stek videre i et par minutter. Legg til kålen og stek videre i et par minutter. Smak til med salt og pepper. Rør godt rundt og skru ned varmen. La det surre i en halv time, eller til løken og kålen er myk. Rør fra tid til annen. Tilsett balsamico og la det småkoke i et øyeblikk til væsken er absorbert. Legg til kapers, smak til og server.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.