Tomatsalat

TomatsalatOppskrift (4 personer)

500 g blanding av gode tomater, som cherry- og plomme, en blanding av farger hvis du får tak i det
½ fersk rød chili
Et par stilker basilikum
1 ss balsamicoeddik
3 ss extra virgin olivenolje
½ hvitløksfedd
Salt og nykvernet pepper

Skjær tomatene i skiver og ha dem i en serveringsbolle. Finsnitt chilien og ha den i. Riv bladene av basilikumstilkene og ha dem i salaten. Tilsett balsamico og olivenolje. Press hvitløk over. Bland godt og smak til med salt og pepper.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.