Varm grillsalat med Jack Daniels honey

Varm grillsalat med Jack Daniels honeyOppskrift

1 blomkålhodet
2 gulrøtter
5 fed hvitløk
1 rød chili
1 rødløk
1/2 eple
1 bunt grønn aspareges
1 økologisk sitron
3 dl Jack Daniels honey
Salt og pepper

  1. Rasp blomkålhodet, gulrøtter, eple, hvitløk, chili og rødløk med et rivjern.
  2. Kutt aspargesen i terninger.
  3. Ha alt over støpejernpanne eller en ildfast form som tåler høy temperatur.
  4. Press saften ut av sitronen i pannen, eventuelt kan zest (skal av sitronen) også benyttes.
  5. Hell over Jack Daniels honey i pannen.
  6. Sett så pannen på den oppvarmede grillen med lokket på i ca. 20 minutter, rør rundt i blandingen av og til så det ikke svir seg.
  7. Nesten all veske skal være i grønnsakene når den er ferdig.
  8. Smak til med salt og pepper.

Server som tilbehør til grillmaten.

Denne retten kan også lages i ovnen på 200 grader i ca. 20 minutter, men da må du dekke til toppen etter 10 minutter så den ikke brenner seg.

Foto/Kokk: Snorre Jøllanger // Studio Isidor / Knut Whist

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.