Del oppskrift

Risotto

Oppskrift

10 middels store sjampinjonger
1 ss olje
100 g arboriris
2 dl kraft
revet parmesan
1 ss smør

Brun soppen i oljen. Tilsett ris og kraft og kok til risen er mør, ca. 15 minutter. Server med godt brød og revet parmesan.

Risotto er en god middagsrett i seg selv og kan varieres i det uendelig. Du kan f.eks. tilsette vårløk og asparges, bacon, erter eller fisk og skalldyr.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.