Tzatziki

tzatzikiOppskrift tzatziki

3 dl youghurt naturell
1 agurk
2 fedd hvitløk, finhakket
1/2 ts salt
Nykvernet pepper

Riv agurken på et rivjern og sil av overflødig væske. Rør inn agurk og finhakket hvitløk i yoghurten og smak til med salt og pepper.

Tzatziki er en allsidig dressing/dip som både tyrkerne og grekerne elsker. Den er ypperlig til stekt kjøtt av de fleste slag. Enkel og lage er også.

Her finner du oppskrifter på kjøtt!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.