Del oppskrift

Kokte maiskolber

Oppskrift

4 maiskolber
Smør

Fjern ev. dekkblader og tråder fra maiskolbene. Skyll dem og legg dem i en kjele med så mye kokende lettsaltet vann at det dekker kolbene. Kok dem til maiskornene er myke, ca. 5-10 minutter. Ta maiskolbene opp og la dem renne av. Spis maiskolbene med smør til.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.