Linseform
Oppskrift (4 personer)
3 1/2 dl grønne linser
2 løk
1 rød paprika
1 fennikel
1/2 bunt persille
1/2 bunt dill
2 ts timian
2-3 hvitløksfedd
1 ss brødsmuler
1 mozzarella
Salt og pepper
Linseform
Hell linsene i en gryte, dekk dem med vann og kok opp.
Ikke tilsett salt, for da vil linsene aldri bli møre.
La de koke i et par minutter, og så bytt vann.
Gjenta 2-3 ganger.
La så linsene koke i 20 minutter.
La linsene renne av.
Sett ovnen på 200 grader og finhakk løk, paprika og fennikel.
Stek grønnsakene myke i olivenolje en stekepanne.
Tilsett finhakket hvitløk, persille, dill og timian.
Bland linsene med grønnsakene, smak til med salt og pepper og hell blandingen i en smurt ildfast form.
Dryss brødsmuler og strimlet ost over.
Linseform skal bli lett gylden og server med salat til.