Del oppskrift

Linseform

Linseform oppskriftOppskrift (4 personer)

3 1/2 dl grønne linser
2 løk
1 rød paprika
1 fennikel
1/2 bunt persille
1/2 bunt dill
2 ts timian
2-3 hvitløksfedd
1 ss brødsmuler
1 mozzarella
Salt og pepper

Linseform
Hell linsene i en gryte, dekk dem med vann og kok opp.
Ikke tilsett salt, for da vil linsene aldri bli møre.
La de koke i et par minutter, og så bytt vann.
Gjenta 2-3 ganger.
La så linsene koke i 20 minutter.
La linsene renne av.
Sett ovnen på 200 grader og finhakk løk, paprika og fennikel.
Stek grønnsakene myke i olivenolje en stekepanne.
Tilsett finhakket hvitløk, persille, dill og timian.
Bland  linsene med grønnsakene, smak til med salt og pepper og hell blandingen i en smurt ildfast form.
Dryss brødsmuler og strimlet ost over.
Linseform skal bli lett gylden og server med salat til.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.