Del oppskrift

Risotto med kantareller

Risotto med kantarellerOppskrift (1 person)

10 middels store kantareller
1 ss olje
100 g arboriris
2 dl kraft
50 g revet parmesan
En håndfull bredbladet persille
1 ss smør
Nykvernet sort pepper

Varm oljen i en gryte og brun soppen. Tilsett så ris og la den absorbere oljen. Deretter tilsetter du kraften gradvis i små porsjoner, etterhvert som den absorberes. Det tar ca. 20-25 minutter. Når risottoen er klar, rører du inn parmesanen og smøret og smaker til med pepper. Server med ev. mer revet parmesan og grovhakket bredbladet persille.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.