Varm grillsalat med Jack Daniels honey
Oppskrift
1 blomkålhodet
2 gulrøtter
5 fed hvitløk
1 rød chili
1 rødløk
1/2 eple
1 bunt grønn aspareges
1 økologisk sitron
3 dl Jack Daniels honey
Salt og pepper
- Rasp blomkålhodet, gulrøtter, eple, hvitløk, chili og rødløk med et rivjern.
 - Kutt aspargesen i terninger.
 - Ha alt over støpejernpanne eller en ildfast form som tåler høy temperatur.
 - Press saften ut av sitronen i pannen, eventuelt kan zest (skal av sitronen) også benyttes.
 - Hell over Jack Daniels honey i pannen.
 - Sett så pannen på den oppvarmede grillen med lokket på i ca. 20 minutter, rør rundt i blandingen av og til så det ikke svir seg.
 - Nesten all veske skal være i grønnsakene når den er ferdig.
 - Smak til med salt og pepper.
 
Server som tilbehør til grillmaten.
Denne retten kan også lages i ovnen på 200 grader i ca. 20 minutter, men da må du dekke til toppen etter 10 minutter så den ikke brenner seg.
