Grillede asparges med parmesan

Grillede asparges med parmesanOppskrift (4 personer)

2 bunter grønne asparges
½ økologisk sitron
2-3 ss rapsolje
Salt og nykvernet pepper
100 g parmesan, i flak

Grillede asparges med parmesan
Fjern den nederste delen på stilken, knekk – ikke skjær.
Asparges har et naturlig bristningspunkt og vil da knekke lett på det riktige punktet.

Pensle aspargesen med olje, og grill dem på tvers av grillristen i 3-4 minutter.
Snu dem ofte slik at de blir jevnt grillet.
Press sitronsaft over dem og strø salt og pepper over.
Fordel aspargesen på fire tallerkener og avslutt med parmesan før servering.

Her finner du flere oppskrifter med grønnsaker!

Vårt mantra er: Alt kan grilles! Også sesongens grønne asparges. I dag tilsetter vi litt ferskpresset sitron og parmesan. Så enkelt, så godt!

Her finner du flere aspargesoppskrifter!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.

Oppsummering
recipe image
Oppskrift
Grillede asparges med parmesan
Publisert
Forberedelser
Tid å lage
Total tid
Vurdering
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)