Del oppskrift

Hvitløksfreste sjampinjonger

Hvitløksfreste sjampinjongerOppskrift (4 personer)

400 g ferske små sjampinjonger
3–4 ss olivenolje
2 hvitløksfedd, finhakkede
1/2 bunt persille, finhakket
Havsalt

Hvitløksfreste sjampinjonger
Sett ovnen på 200 grader.
Hvis du kun får tak i ulike størrelser sopp, så del den i passende biter.
Brun soppen i olivenolje i en stekepanne.
Krydre med den finhakkede hvitløken.
Fortsett å  steke i stekeovnen på 180 grader i 10 minutter.
Strø over havsalt og finhakket persille før servering.

Her finner du flere oppskrifter med grønnsaker!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.