Del oppskrift

Grønnkålchips

200 g grønnkål
2 ss olivenolje
Litt havsalt

Grønnkålchips
Fjern de aller groveste stilkene og kast dem.
Skyll kålen, og tørk den i et rent kjøkkenhåndkle, eller slyng den i en salatslynge.
Vend den med olje og salt, og spre den ut på en stekeplate med bakepapir på.
Stek den ved 100 grader (varmluft) i ca. 50-60 min, eller til den er helt sprø.
Snu den gjerne rundt et par ganger underveis.
Oppbevar grønnkålchips tørt f.eks. i en kakeboks.

Her finner du flere oppskrifter med grønnsaker!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.