Økologisk rosé

– Ecologica Syrah Rosé

Ecologica Syrah RoséSommeren er så langt fra over. Det er fremdeles tid til å nyte lune kvelder sammen med god mat, gode venner og vin som passer til. Skal du for eksempel invitere til rekelag i helgen er ukens vin en sikker ledsager.

Rosévin vokser i popularitet. Det samme gjør økologiske viner. Fra 2013 til 2015 økte salget med hele 58 %. Ukens utvalgte vin er begge deler. Ecologica Syrah Rosé fra La Riojana i Chile er laget på Syrah- druen og kommer fra Colchagua Valley som ligger 180 km sør for Santiago. Rapel Valley-regionen – hvor Colchauga Valley ligger – er en av Chiles beste vinregioner, og har mottatt mye anerkjennelse for sine kraftige viner på Cabernet Sauvignon, Carmenere, Syrah og Malbec.  Regionen ble også i 2005 kåret av Wine Enthusiast til   World’s Best Wine Region.

Vinen har en sval og deilig aroma med preg av sitrus, eple og litt tropisk frukt og passer veldig godt sammen med lette retter av svin og kylling og ikke minst sammen med reker og andre skalldyr.

Vinmonopolnummer: 9713606
Ecologica Syrah Rosé
Pris: 379,90 kr

Bestill vinen her

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.