Godt til krydret grillmat!

Cuvée Christer Berens Primitivo - Godt til krydret grillmat– Cuvée Christer Berens Primitivo 2015

Sommeren er ikke over, ei heller grillsesongen, som for oss gjerne kan vare helt frem til jul! Er du glad i litt sterke smaker og bruker mye krydder eller rub trenger du en smaksrik vin som komplementerer maten. Som for eksempel en sør-italiensk primitivo.

Ukens vin kommer fra Christer Berens sitt utvalg og er basert på den italienske vindruen primitivo. Den er bløt og smaksrik og har preg av mørke bær og urter samt hint av vanilje. Aromaen er fruktig med innslag av krydder og den rene ettersmaken gjør den lett å kombinere med grillet kjøtt som er godt krydret.

Vinmonopolnummer: 2013501
Cuvée Christer Berens Primitivo
Pris: 120 kr

Bestill vinen her

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.