Deux Roches Plants Du Carre Mâcon-Villages 2015

Perfekt til grillet fisk og skalldyr

DEUX ROCHES PLANTS DU CARRE MÂCON-VILLAGES 2014Ukens vin er en gammel kjenning og en av de hvite bestselgerne på vinmonopolet fra Burgund. Den passer ypperlig til fisk og skalldyr som er noe av det beste vi kan putte på grillen akkurat nå.

For nesten hundre år siden startet eventyret mellom steinene i Solutre og Vergisson. Joanny Collovray hadde en drøm om å lage vin. Og ikke hvilken som helst vin. Det var en vin som skulle uttrykke jordsmonnet i Mâcon, som ligger sør i Burgund. Franske vinmakere er som kjent veldig opptatt av terroir, eller jordsmonn og vinen skal smake av den jorden vinrankene vokser i. Denne er laget på 100 % Chardonnay og er ung og frisk med et preg av sitrus, eple, litt urter og nøtter, og reflekter som ønsket det som vokser i jorden i områder rundt.

Vinmonopolnummer: 9107401
Deux Roches Plants Du Carre Mâcon-Villages
Pris: 169,90 kr

Bestill vinen her

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.