Vaktelegg med karrimajones

Vaktelegg med karrimajonesOppskrift (4 personer)

12 vaktelegg, romtempererte
1 ss majones
1 stor klype karri

Legg eggene i en gryte med kaldt vann. Kok opp, legg lokk på og trekk gryten av varmen. La eggene trekke i 3 minutter. Skyll dem i kaldt rennende vann og la de hvile i 10 minutter. Skrell vakteleggene og del dem på langs. Fjern plommene forsiktig med en liten skje og ha dem over i en arbeidsbolle. Tilsett majones og karri og mos blandingen med en gaffel. Fordel blandingen i eggene og og server.

Vinanbefaling til vaktelegg med karrimajones:

Bobler blir aldri feil til vaktelegg. Denne gangen kan vi anbefale en Cremant fra Alsace, som har en rik duft og florale toner. Den er tørr og velbalansert med flott friskhet og en lang, behagelig ettersmak. Denne musserende vinen passer godt som aperitiff eller til fisk, skalldyr eller østers. Dopff Au Molin Crémant d´Alsace Cuvée Julien Brut, er oppkalt etter Julien, mannen som etter mange års lære i Champagne kom tilbake til Alsace og introduserte metoden som brukes i Champagne og lagde verdens første Cremant d´Alsace.

Navn: Dopff Au Molin Crémant d´Alsace Cuvée Julien Brut

Varenummer: 5709701

Pris: 169,90

Foto: Monica Friedrich

Styling: Kjersti Edvartsen

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.