Spinatpannekaker med mozzarella

Oppskrift (4 personer)

200 g fryst finhakket spinat
4 egg
6 dl melk
3 dl mel
1/2 ts salt
2 pakker mozzarella
1 boks mais
200 g grønne erter
Smør til steking

Spinatpannekaker med mozzarella:
Visp egg, melk, mel og salt til en jevn røre. Tin den fryste spinaten og bland i den i røren. Stek pannekakene gyllenbrune i smør. Varm ertene og maisen i litt smør. Skjær mozzarellan i biter og bland den med ertene og maisen. La osten smelte og fordel blandingen på pannkakene. Rull dem sammen og server.

Her finner du oppskrift på pannekaker!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.