Squashpannekaker
Oppskrift (12 stk.)
300 g poteter, grovrevet
300 g squash, grovrevet
4 vårløk, skåret i ringer
125 g revet mozzarella
4 ss grovhakket bredbladet persille
2 egg, lettpisket
3 ss hvetemel
4 ss rapsolje
Havsalt og nykvernet sort pepper
2 dl yoghurt naturell
1/2 bunt persille
Squashpannekaker:
Klem den revne poteten og squashen for å fjerne overflødig væske.
Legg det i en bolle sammen med vårløk, mozzarella, persille og egg og bland forsiktig.
Rør inn melet og smak til med salt og pepper.
Varm oljen i en stor teflonpanne på middels varme.
Legg et par ss med røren i den varme oljen, og trykk den forsiktig flat.
Stek i 2 minutter på hver side eller til de er gyldne.
La de renne av på kjøkkenpapir.
Bland yoghurt med finhakket persille og server sammen med squashpannekaker.
Her finner du oppskrift på pannekaker!