Squashpannekaker

SquashpannekakerOppskrift (12 stk.)

300 g poteter, grovrevet
300 g squash, grovrevet
4 vårløk, skåret i ringer
125 g revet mozzarella
4 ss grovhakket bredbladet persille
2 egg, lettpisket
3 ss hvetemel
4 ss rapsolje
Havsalt og nykvernet sort pepper
2 dl yoghurt naturell
1/2 bunt persille

Squashpannekaker:
Klem den revne poteten og squashen for å fjerne overflødig væske.
Legg det i en bolle sammen med  vårløk, mozzarella, persille og egg og bland forsiktig.
Rør inn melet og smak til med salt og pepper.
Varm oljen i en stor teflonpanne på middels varme.
Legg et par ss med røren i  den varme oljen, og trykk den forsiktig flat.
Stek i 2 minutter på hver side eller til de er gyldne.
La de renne av på kjøkkenpapir.

Bland yoghurt med finhakket persille og server sammen med squashpannekaker. 

Her finner du oppskrift på pannekaker!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.