Fylte egg med kaviar

Oppskrift (12 stk.)

En superenkel lekkerbisken å servere.

6 egg
1 tube kaviar
Hakket gressløk og strimlede salatblader til pynt

Fylte egg med kaviar:
Legg eggene i kokende vann. La dem småkoke i 8 minutter. Avkjøl dem i rennende, kaldt vann. Del eggene i to og skrap forsiktig ut plommene med en skje. Plommene legger du i en bolle og tilsetter like mye kaviar som det er eggeplomme. Rør godt, og bruk en skje til å fylle blandingen tilbake i de kokte eggehvitene. Server på et fat dekket av strimlet salat og dryss litt hakket gressløk over til slutt.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.