Fleskepannekaker med eple

Oppskrift

3 dl hvetemel
6 dl hel- eller lettmelk
4 egg
1⁄2 ts salt
1⁄2 ts sukker
300 g sideflesk uten svor
3 ss smør

Stekt eple:

3 epler
1 ts sukker
2 ss smør
2 krm malt ingefær

Fleskepannekaker med eple:
Sett stekeovnen på 225 º. Visp melet med halvparten av melken til en slett røre. Tillsett egg, salt, sukker og resten av melken. Skjær flesket i terninger og stek det i varm tørr panne til det er sprøtt. Smør en langpanne med smør. Strø ut flesket og hell pannekakerøren over. Stek  i midten av ovnen i 20-25 minutter til den har fått fin farge. Skrell, og fjern kjernehusene på eplene. Skjær dem i mindre båter, og fres dem i smør og sukker i en stekepanne til de har fått fin farge. Smak til med ingefær.

Her finner du oppskrift på pannekaker!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.