Eggedosis
Oppskrift (4 personer)
8 eggeplommer
6 ss sukker
Eggedosis:
Pisk eggeplommer og sukker til den er tykk og lys og sukkeret er helt oppløst. Server gjerne sammen med frisk frukt, bær, mandler eller nøtter.
Her finner du flere oppskrifter med egg!
Egg
- Egg – oppskrifter og inspirasjon
- Amerikanske pannekaker – frokost, lunsj og middag i USA
- Amerikanske pannekaker med bringebær
- Arme riddere – tradisjonell dessert
- Arme riddere med mascarpone og solbær
- Bakte egg med vårløk
- Blinis med rømme, løk og sort kaviar
- Bananpannekaker – laget med øl er søtt og godt
- Chilimajones fra bunnen av
- Chilimajones (enkel) – raskt og lage
- Crepes suzette – franske pannekaker
- Eggedosis – en av barnas favoritter med egg
- Eggelikør (Amerikansk eggnog)
- Eggerøre – perfekt til bla. laks og bacon
- Eggerøre med pancetta og gressløk
- Eggs Benedict – fra restaurant Delmenico´s i USA
- Fleskepannekaker – nydelige pannekaker med bacon
- Fleskepannekaker med eple
- Fransk bondesalat
- Frittata – nydelig italiensk omelett
- Frittata med laks – deilig italiensk omelett
- Fylte egg (amerikanske djevelegg)
- Fylte egg med kaviar
- Gresskarpannekaker – spennende og godt frokostalternativ
- Grove vafler – et godt frokostalternativ
- Majones – enkelt å lage
- Omelett med ost og skinke
- Pannekaker – klassisk oppskrift
- Pannekaker med cottage cheese
- Pannekaker med stekte epler, hasselnøtter og sitrontimian
- Posjerte egg – enkelt og godt
- Potetlapper – kan grilles og smaksettes med krydder
- Potetpannekaker – serveres helst varme med tilbehør
- Quiche Lorraine – Fransk pai
- Rømmevafler – nydelige sprø vafler
- Sjampinjongomelett
- Smørvafler med krem, sjokoladesaus og bringebær
- Speilegg – fra familien Skaane
- Spinatpannekaker med mozzarella
- Squashpannekaker med yoghurt og finhakket persille
- Tortilla – spansk bondeomelett
- Vaktelegg med karrimajones
Om oss
Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.
Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.