Pannekaker med stekte epler, hasselnøtter og sitrontimian

Oppskrift ( 8-12 stk.)

150 g hvetemel
1 knivspiss salt
1 ss sukker
4½ dl lettmelk
3 egg
50 g smeltet smør
Ekstra smør til steking

Fyll til pannekaker:

2 epler
30 g hasselnøtter
3 stilker sitrontimian
30 g smør

Pannekaker med stekte epler, hasselnøtter og sitrontimian:
Hell mel, salt og sukker i en bolle, og rør det sammen. Tilsett melken litt om gangen, og rør til  deigen er uten klumper. Rør eggene i et om gangen, og rør til slutt det smeltede smøret i. La røren hvile i en halv time. Stek pannekakene i en liten panne i litt smør, til de er gylne på begge sider. Skjær eplene i tynne båter, og grovhakk nøtter og timian. Stek det i en varm panne i smør i ca. 3 min. Lag små pannekakepakker ved å legge fyllet i midten av pannekakene. Brett sidene sammen rundt fyllet.

Her finner du oppskrift på pannekaker!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.