Arme riddere

Arme riddereOppskrift

2 1/2 dl melk
3/4 dl fløte
2 egg
1 ts malt kanel
1/8 ts nyrevet muskatnøtt
60 g sukker
1/2 loff skåret i 4 cm tykke skiver
125 g usaltet smør

Arme riddere:
Pisk melk, fløte, egg, kanel, muskat og sukker i en stor bolle. Legg brødskivene i blandingen til de har trukket til seg fuktighet. De skal ikke bli for bløte.

Stek brødskivene på middels varme i en stekepanne til de er gyldenbrune på hver side. Tilsett mer smør hvis nødvendig. Brødet skal ese opp litt. Server med syltetøy, eller på amerikansk vis med lønnesirup.

Arme riddere er enkelt, godt og kan nytes av hele familien. Dette er en tradisjonell og rimelig dessert, men den kan fint også serveres som helgefrokost.

Her finner du oppskrift på riddere med mascarpone og solbær!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.

Oppsummering
recipe image
Oppskrift
Arme riddere
Publisert
Forberedelser
Tid å lage
Total tid
Vurdering
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)