Bakte egg med vårløk

Oppskrift (4 personer)

50 g vårløk i tynne ringer
75 g cherrytomater delt i to
¼ ts grovt salt
Nykvernet pepper
4 egg
75 g parmesan
Ferske basilikumblader til pynt

Bakte egg med vårløk:
Fordel vårløk og tomater i 4 smurte ildfaste former (ca. 10 cm i diameter). Dryss krydder over. Slå ut et egg i hver form og fordel ost oppå. Bak eggene midt i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 9 minutter,og server dem med en gang.

Her finner du flere oppskrifter på egg!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.