Eggerøre med pancetta og gressløk

Oppskrift

200 g pancetta i tynne skiver
6 store egg
6 ss h-melk
1 ss smør
1 bunt gressløk, finhakket
Havsalt og nykvernet pepper

Eggerøre med pancetta og gressløk:
Sett ovnen på 200˚, og legg pancettaskivene på et stykke bakepapir på en stekeplate. Stek panchettaen i ca. 5 minutter, til skivene er gylne og sprø – tiden kan variere litt alt etter tykkelsen.Pisk eggene sammen med melken, og vend gressløken i. Smelt smøret i en teflonpanne og stek eggeblandingen i 2-3 minutter under omrøring, til den er gjennomstekt, men fremdeles bløt og kremete. Server med den sprø pancettaen og ekstra gressløk.

Her finner du oppskrifter med egg!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.