Rabarbrasuppe

Oppskrift (4 personer)

750 g rabarbra
1 1/2 l vann
1 vaniljestang
1 kanelstang
Sukker etter smak
2 ss potetmel per l suppe

Rens rabarbraen og skjær den i små biter. Kok den mør i vann med kanelstang og vaniljestang delt i to. Sil suppen og smak til med sukker. Rør ut potetmelet i ca. 1 dl kaldt vann. Trekk kjelen av platen og visp inn potemeljevningen. Server rabarbrasuppe varm eller iskald.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.