Søtpotetsuppe med chevré

Oppskrift (4-8 personer)

1 ss olivenolje
En løk, finhakket
1 søtpotet, skrelt og skåret i terninger
1 liter kyllingkraft
150 g chevré i skiver
Et par stilker basilikum

Fres olje, løk og søtpotet i en stor kjele i 2-3 minutter eller til løken er mør. Tilsett kraft, kok opp og la det koke i 12-15 minutter eller til søtpoteten er mør. Bland suppen til en jevn røre med en stavmikser. Øs søtpotetsuppe i boller og topp med geitost og basilikum. Server søtpotetsuppe med brød.

Her finner du flere oppskrifter med søtpotet!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.