Maissuppe

MaissuppeOppskrift (2 personer)

4 kokte maiskolber
1 løk
6 dl kyllingkraft
1 1/2 dl kremfløte
5 ss olivenolje
1 ss kjørvel, finhakket
1 ss koriander, finhakket
1 ss persille, finhakket
Salt og nykvernet pepper

Maissuppe
Skrell og finhakk løken.
Stek løken forsiktig i en gryte med 1 ss olivenolje.
Skjær kornene av maiskolbene, og legg dem i gryten.
Hell kraften i og kok i 7 minutter.
Hell fløten i og blend suppen jevn med en stavmikser.
Smak til med salt og pepper.
Bland urtene med resten av olivenoljen i en bolle.
Server suppen sammen med urtedressingen, som gjestene selv kan ha i suppen.

Velsmakende suppe laget av fersk mais. Perfekt forrett når du venter på at grillmaten skal bli ferdig.

Her finner du flere oppskrifter på suppe!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.