Maissuppe
Oppskrift (2 personer)
4 kokte maiskolber
1 løk
6 dl kyllingkraft
1 1/2 dl kremfløte
5 ss olivenolje
1 ss kjørvel, finhakket
1 ss koriander, finhakket
1 ss persille, finhakket
Salt og nykvernet pepper
Maissuppe
Skrell og finhakk løken.
Stek løken forsiktig i en gryte med 1 ss olivenolje.
Skjær kornene av maiskolbene, og legg dem i gryten.
Hell kraften i og kok i 7 minutter.
Hell fløten i og blend suppen jevn med en stavmikser.
Smak til med salt og pepper.
Bland urtene med resten av olivenoljen i en bolle.
Server suppen sammen med urtedressingen, som gjestene selv kan ha i suppen.
Velsmakende suppe laget av fersk mais. Perfekt forrett når du venter på at grillmaten skal bli ferdig.
Her finner du flere oppskrifter på suppe!